Raskasta, mutta niin rakasta!

23.05.2011 - 19:33 / Kuhis.


 

 

Kategoria: Lirkuti.5 vastausta - “Raskasta, mutta niin rakasta!”

 1. Nuppu Kirjoittaa:

  hihi, luin ensin että ”kultapieru” tuolta alusta ja repeilin vaan sille kuinka voin sieluni silmin sut nähdä hellittelemässä papua tuolla sanalla 🙂
  Mutta sitten luin eteenpäin ja: aww… ^____^

 2. Pingu Kirjoittaa:

  Vinkki 🙂

  Itse nukuin lapsen kanssa isossa sängyssä. Rakensin peitosta ”esteen”, etten vahingossakaan kierisi lapsen päälle. En kyllä koskaan edes meinannut, jotenkin se vaisto on niin suuri.
  Ja asiaan: vauva alkoi itkeä, kierähdin kyljelleni ja tissi suuhun. Oma uni ei katkennut niin pahasti ja saatoin jopa torkkua imetyksen aikana 🙂

  Päivällä jaksoi taas paremmin, kun unet eivät katkenneet niin pitkiksi ajoiksi. Olettaen siis, että Papu itkee nälkäänsä, eikä ole koliikkilapsi?

  Jaksamisia <3

 3. Takku Kirjoittaa:

  Kiva huutonauraa näin pikkuyön tunteina tuolle ”ÄÄÄÄMMÄÄÄÄÄÄ” -tekstille ja mielikuvalle vauvasta joka kutsuu äitiään ämmä-nimellä halutessaan tämän paikalle 😀 Aijai!

 4. Daana Kirjoittaa:

  Olen lukenut tuon monta kertaa ennenkin (uusia odotellessani), mutta nyt vasta luin tuosta ”kultapieru”. =D

 5. Virvatuli Kirjoittaa:

  Nää on ihania, ja kun ne on vielä totta, kuvaat niitä tosi kivalla tavalla 🙂 Vauva-arjessa on raskasta, mutta yleensä riittää vaan toi lapsen hymy ja ”Hää!” niin saa voimavarannot monen kertasesti takas! Lisää odotellessa!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus